30.11.10 22:17

Саня, як буде час та бажання, послухай в мене музику http://music.i.ua/user/236454/12167/, навмисно для тебе завантажив, згадав, що на землі Єлисаветградській також музика є. Я цією роботою особливо пишаюся, хоч зовсім до неї не доклав рук. Це тріо. Олександр Харченко - автор, клавіши, Дмитро Дорош - гітара (обидва Кіровоградці) та Марк Уайнстін - флейта, Нью-Йорк (якщо я правильно пам'ятаю місце мешкання останнього). Якщо послухаєш - мені було б цікавою твоя точка зору. Там не весь альбом, я обрав 6 треків з 12, хоча, якщо тобі буде цікаво - перекину тобі його весь.

18.12.10, 14:39

Андрей, за недостатком времени не могу всё оценить, вот слушаю одну композицию - Lily of the valley, интересно. Но - не взыщи, я хоть и не музыкант и тем более не музыковед, флейта - уровня музучилища. а может и ниже. звук местами просто сипит.
я перешлю Семирамиде послушать, но для этого вам сдружиться придётся. Принимай мои рекомендации, Оксана - свой человек. Наш, точнее.

38.12.10, 18:54Відповідь на 1 від Al KazlOFF

Чесно кажучи, до того звуку флейти мені довго звикати прийшлося. Я також далекий від музикознавця, але собі подумав, що можливо це така примочка, можливо він навмисно таким звуком грає? Тим більше, що Олексій та Дмитро (клавіши та гітара) - це Кіровоградці, а Марка Вайнстіна представляли саме як джазову зірку. Флейтиста з великої літери... От я і звикав по-трохи до такого звуку флейти... А записували це вони, як розповідав Олексій в ефірі програми на місцевому радіо в режимі джем-сейшену. Тобто, майже повна імпровізація. Ну, що гріха таїти - люблю я цей альбом...
Дружбу Оксані я запропонував. Із задоволенням.

48.12.10, 18:57Відповідь на 3 від Андрій Guard

будет время - переслушаю. может, это действительно фишка, надо проникнуться.

510.12.10, 01:52

Добрый вечер я прослушала только первую композицию из альбома - вещь интересная...вот только флейта звучит как-то необычно...жестковато и без "драйва"(не люблю это определение...но другое,. к сожалению в голову не приходит). Спасибо, что предложили мне дружбу. Мне очень притно, что поинтересовались моим мнением( может быть оно субъективно ).Альбом внимательно послушаю на выходных, когда будет время воспринять его в спокойной обстановке.

610.12.10, 04:02Відповідь на 5 від semiramida_o

Мнение априори не может быть объективным. Но с твоим мнением о флейте согласен - неживая она.
Кстати, по той же причине недолюбливаю американоподобный опопсяченно-типоджазовый саксофон типа Кенни G и даже такого корифея, как Гр. Вашингтон.
местами такое ощущение, что то же самое на Ямахе ПСС можно сыграть- 90% и не заметят.

710.12.10, 18:54Відповідь на 5 від semiramida_o

Дякую за цей погляд. І чекаю після вихідних, якщо у Вас буде що додати нового.
Коментуючи Ваші з Олександром відгуки, можу сказати, зате наші хлопці (клавіши та гітара) - на висоті.