2.11.10 10:08

Україна, Бар, привіт! Я десь недалеко. Бачу щось твій рейтинг почервонів. Тримай +2.

13.11.10, 22:39

Старий, ти скажи хто за цих ПР в бару голосував? Хто за мера регіАНАЛА?

25.11.10, 18:33Відповідь на 1 від Іван Демянюк

Моя жінка якось прийшла за дня 3 до виборів і каже - уявляєш, Дзіся вже наперед привітали з перемогою в виборах. Ми, звісно, обоє в шоці - ще ж не те що виборів не було, а й ніякий хрен ніяких екзитполів в Бару не проводив. Якщо в нашому місті й голосував хтось за аналів то не думаю що таких було багато. Це ті кому живеться при ПРдунах нормальненько і ті хто заробляє на виборах. Серед тих тупих що заробляють, є жінки моїх друзів. Дві сучки знаю. То на президентські агітували, то на ці.
Кажу одній тоді коли газ підняли та ще деяких нюансів які до "покращення життя" дуже далекі - ну що, доголосувалися? А вона мені - а що, я 1000 заробила. Я їй пояснюю що ПРидурки вже за дверима заховались і чекають щоб ті бабки назад відібрати, а їй пох.
І таких продажних сук в нас ого-го!

35.11.10, 18:43Відповідь на 1 від Іван Демянюк

Але тих "ого-го", що здихатимуть, але клюватимуть на ті бабки та гречки, може й набралося відсотків з 10, але якщо вже наперед привітали, то що ж зробиш, потрібно вигравати любим способом.
А моя й досі успокоїтись не може - ну як його могли наперед вітати, коли виборів ще не було і не ясно було що народ скаже. Тепер точно знатимемо що у нас все можна. Та тільки трохи смішно виходить - живемо все гірше і гірше, а ПРидурків підтримують все більше і більше (в цілому по Україні набралось 37%). Вже якось ПРдуни внаглу махлюють.