Профіль

zoraina

zoraina

Україна, Івано-Франківськ

15.01.19 20:55

Я не загинула овечка дому ізраїлевого (християнин) тому мені не потрібні:господарі, поводирі, посередники, пастухи.Я не вірю в привиди, в вигадану ідеологами чибурашку (спасителя). Я не купляю в бариг індульгенцію (прощення). Бог є Любов. Він один але багатопроявний. Я Люблю Обожнюю своїх батьків, прабатьків. Я Люблю Обожнюю природу, всесвіт частинкою якої я є.

116.01.19, 12:48

Ім'я Миролюб. Релігія, вєра це не до мене. Релігія, як казав Бланк (лєнин) опіум для людей. Тільки він наркотик опіум замінив на наркотик гашиш. Християнство, комунізм різні назви однієї ідеології (релігії). Християнство злочинна організація, мафія. Ця банда пап і поп своїми заборонами митися, інквізиціями, христовими походами, полюванням на відьом знищила мільярди людей. Зараз ми спостерігаєм як пахан з туреччини дає дозвіл (томос, кришує) доїти загинулих овечок дому ізраїлевого, тих хто не дояться стригти шерсть і на фарш. Йде переділ бізнеспроекту - церква.

219.01.19, 15:46Відповідь на 1 від Мир о Люб

що ви менi понаписували миролюбе.

320.01.19, 16:33Відповідь на 2 від zoraina

Дав відповідь на ваші запитання. Вони вас шокували, а можливо і образили. Але як друг я написав правду і тільки правду. Що не зрозуміли, поясню.