Профіль

Solodk@quota

Solodk@quota

Бермуди, м. Гамільтон

Свіжі замітки

1.10.15 12:57

Рибу викладаєш на животик на противень на фольгу, валетиком .Начинку перемішуєш з майонезом, підперчуєш і кладеш в просолену рибку, розрівнюючи поверхню начинки. Рибка стає, як лодочка. І ось на тому місці, де 3-4 см від хвостика, прошпилюєш її зубочисткою або короткою шпажкою, щоб риба не "розчепірилась". У гарячу духовку, 160-180 градусів на 15-20 хв. Потім витягнути, присипати тертим сиром(це лише по бажанню) і ще на 5 хв. до зарум'янення.
Якщо є всі продукти, приготування займає 20-25 хв, ну і + ще час на випікання.

11.10.15, 13:08

мені здається така рибка виглядає дуже *ефектно*
я дуже люблю скумбрію, тому при нагоді скористаюсь

21.10.15, 13:15Відповідь на 1 від Solodk@quota

мені здається така рибка виглядає дуже *ефектно*
я дуже люблю скумбрію, тому при нагоді скористаюсь
так, ефектна і смачна. Дуже. Я роблю на урочистості, бо зазвичай, я просто роблю скумбрію кусками з гарбузом в скороварці.

36.10.15, 15:51Відповідь на 2 від Ми Ла

мені здається така рибка виглядає дуже *ефектно*
я дуже люблю скумбрію, тому при нагоді скористаюсь
так, ефектна і смачна. Дуже. Я роблю на урочистості, бо зазвичай, я просто роблю скумбрію кусками з гарбузом в скороварці.
підклала блюдце під слину

46.10.15, 16:05Відповідь на 3 від Solodk@quota

мені здається така рибка виглядає дуже *ефектно*
я дуже люблю скумбрію, тому при нагоді скористаюсь
так, ефектна і смачна. Дуже. Я роблю на урочистості, бо зазвичай, я просто роблю скумбрію кусками з гарбузом в скороварці.
підклала блюдце під слину
Рибу випотрошила, порізала на 4 частини(2 порції)-перець, сіль, лимон, натерла. Напитується 10 хв. Гарбуз кусками десь 3*4, штук 10-12, посолити, поперчити, тертим часником!(да-да) пересипати, майонезом замурзати + кілька порізаних листочків сельдерею - і на 10 хв. настоюватись. У скороварку трішечки олії- викладаєш поряд риба - гарбуз і на 3-4 хв. під великим тиском готуєш. В мікроволновці - на низькій решітці - хв.13-15.

56.10.15, 19:13Відповідь на 4 від Ми Ла

мені здається така рибка виглядає дуже *ефектно*
я дуже люблю скумбрію, тому при нагоді скористаюсь
так, ефектна і смачна. Дуже. Я роблю на урочистості, бо зазвичай, я просто роблю скумбрію кусками з гарбузом в скороварці.
підклала блюдце під слину
Рибу випотрошила, порізала на 4 частини(2 порції)-перець, сіль, лимон, натерла. Напитується 10 хв. Гарбуз кусками десь 3*4, штук 10-12, посолити, поперчити, тертим часником!(да-да) пересипати, майонезом замурзати + кілька порізаних листочків сельдерею - і на 10 хв. настоюватись. У скороварку трішечки олії- викладаєш поряд риба - гарбуз і на 3-4 хв. під великим тиском готуєш. В мікроволновці - на низькій решітці - хв.13-15.
о, Божи! а рибу можна любу брати?

66.10.15, 19:16Відповідь на 5 від Solodk@quota

мені здається така рибка виглядає дуже *ефектно*
я дуже люблю скумбрію, тому при нагоді скористаюсь
так, ефектна і смачна. Дуже. Я роблю на урочистості, бо зазвичай, я просто роблю скумбрію кусками з гарбузом в скороварці.
підклала блюдце під слину
Рибу випотрошила, порізала на 4 частини(2 порції)-перець, сіль, лимон, натерла. Напитується 10 хв. Гарбуз кусками десь 3*4, штук 10-12, посолити, поперчити, тертим часником!(да-да) пересипати, майонезом замурзати + кілька порізаних листочків сельдерею - і на 10 хв. настоюватись. У скороварку трішечки олії- викладаєш поряд риба - гарбуз і на 3-4 хв. під великим тиском готуєш. В мікроволновці - на низькій решітці - хв.13-15.
о, Божи! а рибу можна любу брати?
Ні, скумбрію. Звичайну, не мавританськ

76.10.15, 19:17Відповідь на 6 від Ми Ла

Жирну рибу, щоб пустила свій сік при приготуванні.

86.10.15, 19:22Відповідь на 7 від Ми Ла

Жирну рибу, щоб пустила свій сік при приготуванні.ну все.. тепер за такі рецепти я до кінця життя не розплачусь)