2.08.11 22:52

у мене показано, що ми друзі (розділ "Друзі".
вітаю і дякую!

12.08.11, 23:02

Я рада мати такого друга. Я взагалі не знала, що таке можливе на цьому сайті. В мене є трохи друзів на Мелру в Моем мире. Я там веду свій блог. трохи пишу сама, але то притчи, казки, невеличкі оповідання.Вірші інколи ті, що подобаються. Деякі фото після подорожей( цього року це Франція), відео, музика, які подобаються. А в друзі приймаю тих, кого знаю особисто. а бо з ким ми маємо спільні думки чи інтереси. Так що можете заходити в гості. Мене там найти можна написавши Наталия Любомская.
ПИшу, як отой гусак, "без знаков препинания" (не можу перекласти).

22.08.11, 23:09

Ой, нашла в своїй гостьовій. Тут ще Ваша стрічка. Ві ведете активне життя, а говорите відлюдько. Це я відлюдько, бо щось мало записів .

32.08.11, 23:53Відповідь на 1 від любомчик

"без розділових знаків" почав з кінця.
я, по правді, в соціальних мережах до недавнього часу не сидів. колись випадково на чиєсь запрошення зареєструвався на фейсбуці і дещо туди закинув. але там практично не буваю. воно мені якесь нудне. на інших не зареєстрований, то ж, якщо система до Вас пропустить, то обов'язково завітаю.
а тут на "і.уа" більше 2-х років мав поштову скриньку, але про свою сторінку і не подумував, бо не звертав уваги на різні пропозиції від адмінів. але якось попався... заімпонувала мені тут родинна атмосфера і відносна простота

42.08.11, 23:58Відповідь на 2 від любомчик

активне життя, бо друзі "змушують". інколи після відрядження кілька днів пошті ладу дати не можеш. от і весь секрет тоїактивності.

53.08.11, 00:01Відповідь на 3 від Oleksander

Я вообще три года только как освоила комп и то на работе, а в этом году подарила себе на лень рождения ноут и тут началось. Зарегистрировалось везде и в Одноклассниках, в контакте, в фейсбуке и моем мире. Но сначала это было интересно, понаходила своих родственников по всему миру, мои ученики нашли меня. А сейчас уже неинтересно... В моем мире начала блог вести, а потом как уехала и все. Обещала написать о впечатлениях от поездки, но только сбросила фото, а написать как - то нет вдохновения. хотя есть о чем. Еще общаюсь в скайпе. там слышишь голос человека да и видишь его. А так... Хотя Инет хорош тем, что если не хочешь отвечать на какой-то вопрос, то просто выходишь. а потом заходишь снова на сайт и больаешь дальше.

63.08.11, 00:06Відповідь на 4 від Oleksander

У меня почтовый и на ы.юа и на мелру. Утром проверяю почту, бывает так много не смс, а именно писем, пока прочитаешь, ответишь, а я люблю письма писать....., времени уходит тьма. А у меня есть еще друзья и по увлечению рок музыкой, пересылаем друг другу записи и видео. Но иногда могу не отвечать неделями. А иногда сама юолтаю так. что остановить нельзя. Но я обычно поддерживаю отношения с теми кого знаю.

73.08.11, 00:08Відповідь на 5 від любомчик

цілком з Вами згоден.

83.08.11, 00:10Відповідь на 6 від любомчик

з 1 вересня підтримувати звязки буде складніше

93.08.11, 00:21Відповідь на 8 від Oleksander

Я вже другий день як працюю. Директорка пішла у відпустку , то замінюю. Але з 15 ще на дав тижні відпочивати. З ранку у спортклуб, потім на роботу, а з вересня ще й репетиторство... То я інколи сиджу до півночі за ноутом. а вранці красу на обличчя і вперед.

103.08.11, 01:00Відповідь на 9 від любомчик

моя дружина теж трудоголік, як і Ви.
іду допоможу сік яблучний закручувати у банки. Нині купили 40 літрів. трохи випили, трохи роздали по родині, ще трохи законсервуємо.
на добраніч!

Додати коментар
Сторінки:
1
2
попередня
наступна