Гість: Помним!

6.05.13 13:09

Что бы ты не волновался насчет рейтинга- то давай поговорим тута- тем более ты будешь хозяином темы.

19.05.13, 00:39

То Ви з приводу отого піддражнення?:

Ну от бачите яка дискусія? Ще трохи, і тема потрапить в колонку "найбільш обговорюваних" Подякували би чи що...
Не попадет- модераторы не допустят.
Модератори такі ж люди як і всі інші. Звичайно що складова уподобань мусить бути присутня, але модератор мусить бачити і бути в темі. При такій кількості відвідувачів сайту це важко, тому і велику роль відіграє програмний фактор - є кнопка для привертання уваги модератора, а також може бути програмка-скрипт, яка автоматично рахує кількість різних коментаторів під темою, і діалог не підпадає під параметри через малу к-кість учасників.

29.05.13, 00:47

Не бачу сенсу рвати нитку діалогу, але можна для відвідувачів (якщо такі будуть) залишити посилання на початок, раз ми вже тут засвітилися - а раптом цікаві виявляться??
http://prikol.i.ua/view/891741/?p=4#p2

Не дуже розумію людей з приводу переживань за рейтинг, хоч часто таких бачив - адже це дуже умовна і тимчасова штука. Не це важливо.

Вислів "господар теми" зустрічав. Припушення щодо його практичного застосування - то хіба можливість видалити тему чи комент. Якщо не порушує законів України і засад чесної дискусії, то не бачу можливостей для застосування.

Гість: Помним!

39.05.13, 06:59Відповідь на 2 від Вітер-в-полі

а я как раз бы перенес разговор- не хотелось бы что бы мой материал снесли нацисты- модераторы.

410.05.13, 23:09Відповідь на 3 від Гість: Помним!

а я как раз бы перенес разговор- не хотелось бы что бы мой материал снесли нацисты- модераторы.Ну видалення матеріалу мало би бути по загальним правилам - скарги або низький рейтинг. Є сайти, де модератори занадто махають патиком, то такі сайти втрачають користувачів, бо там не цікаво. Ще бан ніби мав би робити матеріал автора недоступним.
Цікаво, що один дядько під ніком "бандерівець" стверджував, що знаходиться давно у напівзабаненому стані,
так що модератор стоїть посередині
У Вас на аватарі два червоні квадратики - минулого разу був ніби один. Це щось означає?

Гість: Помним!

511.05.13, 08:20Відповідь на 4 від Вітер-в-полі

Нацисты- модераторы удаляют материалы и без этих правил. Например у меня 9 мая удалили 5 штук.где описывалась правда о деятельности ОУН-Упа.

612.05.13, 11:40Відповідь на 5 від Гість: Помним!

Нацисты- модераторы удаляют материалы и без этих правил. Например у меня 9 мая удалили 5 штук.где описывалась правда о деятельности ОУН-Упа.Хм, ну оскільки я не бачив що, то можу припустити, що матеріал підпадав під деякі статті Закону "Про інформацію".
Мені доводилось читати і вникати в той закон і супутній - "Про доступ до публічної інформації", тому можу припустити, що модератори керувалися ним.

Припускаю, що Ваші матеріали - то продукт ще з агітпрому СРСР, а там переважно приховували частину правди. Можна дещо перевірити - наприклад: хто спалив Гуту-Пеняцьку? Лиш зважте, що моє село в кількох кілометрах від того місця, і я знаю (розпитував) хто, чому і як то виглядало, знаю так само як і про обставини загибелі Пауля Зіберта.

Гість: Помним!

712.05.13, 13:05Відповідь на 6 від Вітер-в-полі

я много чего читал и инфа у меня не только из ссср или от нацистов-бандеровцев- я и сам осмысливаю ее и говорю свои выводы из все имеющейся информации. А что касается гуты пеняцкой- то это вообще для меня новость насчет кузнецова-Вандалы неоднократно пытались осквернить могилу Николая Кузнецова. - вероятнее всего это правда. Или я ошибаюсь?

Гість: Помним!

812.05.13, 13:07Відповідь на 6 від Вітер-в-полі

http://prikol.i.ua/view/893459/?p=1#advA_advC_893459_2977582 я снова выставил эодин из этих, ранее удаленных материалов.

912.05.13, 13:46Відповідь на 8 від Гість: Помним!

http://prikol.i.ua/view/893459/?p=1#advA_advC_893459_2977582 я снова выставил эодин из этих, ранее удаленных материалов.Не бачу причин, щоб видаляти матеріал, і не бачу обґрунтувань, щоб його ставити - контексту немає.
Звичайно що є працівники каральних служб і звичайні люди - і на тій стороні, і на тій.
Наприклад - зворотнє:
http://novosti.dn.ua/details/202311/

а якщо простому радянському солдату показали б те, що діялося ось по тим малюнкам, то яка би була їх реакція?:
http://politikan.com.ua/6/0/0/66425.htm

1012.05.13, 13:56Відповідь на 7 від Гість: Помним!

А что касается гуты пеняцкой- то это вообще для меня новость насчет кузнецова-Вандалы неоднократно пытались осквернить могилу Николая Кузнецова. - вероятнее всего это правда. Или я ошибаюсь?Там ніби бракує в реченні розділового знаку.
Дивно, що Ви не в курсі Гути-Пеняцької - кілька разів це дуже активно використовувалося.
Могила Кузнецова на Пагорбі Слави. Там постійно проблеми є із крадіжками кольорового металу. Кожного року. Могила Кузнецова в тому числі.
Щодо загибелі Кузнецова, то задайте собі запитання - як людина може загинути в двох місцях одночасно - в хатині лісника і за 5-7 км на дорозі під с. Ясенів (про що свідчив пам'ятник, встановлений на місці загибелі).

Додати коментар
Сторінки:
1
2
3
попередня
наступна