6.06.16 14:36

Привет! Как там сейчас в Бахмуте обстоят дела? (не могу еще привыкнуть к переименованию)
Все родственники разъехались, многие ушли в мир иной, а сокурсники по всем странам теперь, не у кого и узнать обстановку.
Читаю только в Вечернем Бахмуте новости и всё.

16.06.16, 22:11

В Бахмуті дощі докучають: майже кожен день. А загалом народ трохи заспокоївся, бо канонади чути зараз можна тільки зрідка. Багато переселенців. Таке враження, що наше місто стало перевалочним пунктом: з Харкова їдуть (чи не половина пасажирів) потягом, а з Бахмута до Майорська чи Зайцевого на маршрутках - і на ту сторону.На цьому добре заробляє назарбаєв місцевого розливу (мер з 1994р.). Відчуваємо, що живимо на краю землі. Якщо до війни на ж/д вокзалі розклад поїздів складався десь з 25-30 пунктів, то зараз з одного - Бахмут - Харків. Та в цілому, якщо на фронті не буде загострення, жити можна.

212.06.16, 01:12Відповідь на 1 від eto*ia

Дякую!!!... Я жила біля заготзерно, відразу за військовою частиною 2-ий железнодорожній провулок. Закінчила Індустріальний технікум та поїхала у Запоріжжя працювати. Батьки вже пішли в інший світ. Батько похований там, а маму потім я забрала до себе і будинок продали. Приїжджала до батька на могилку останнього разу в 2012 р, а тепер не знаю як до вас можна дістатися, адже раніше автобус ходив через Донецьк, Горлівку. Іноді їздила поїздом до Ясинуватої, а звідти вже електричкою. У мене, правда, є в Бахмуті дуже далекий родич, я йому пересилаю гроші, щоб він доглядав за могилою, але самої ж теж хочеться приїхати ... Душа аж кричить...Раніше дзвонила сусідці, але вона у тому році виїхала бо боялася що до вас теж прийде війна. Зайцево зовсім близенько від Бахмута та й Майорськ теж.

313.06.16, 23:04Відповідь на 2 від ViktorиЯ

Ну от, варто було похвалитися тишею, як все змінилося. Вчора слухали бухи та бахи з 20 годин, вже футбол скінчився, а стрілянина все тривала. Сьогодні, правда, менше. Проте, якщо є можливість та бажання, то я вважаю можна їхати до Бахмуту або через Харків, або якось через Константинівку. Звісно ордло треба оминати. Тут ніякої небезпеки немає. Принаймні поки що.

423.06.16, 04:21Відповідь на 3 від eto*ia

Ні, через Константинівку я боюся їхати. Ми с сестрою вже домовилися зустрітися у Харкові (вона живе в Анапі вже років 18) та вже звідти їхати до Бахмуту.
Спокою та тиші вам усім там!