Гість: VVital

2.08.11 10:50

привет,
подскажи пожалуйста хороших авторов по-истории, (ато в школе дают полное фуфло(()

12.08.11, 11:21

Ну дивлячись що саме ти хочеш знати.
Iсторикiв є багато,але по-справжьому гарних,професiйних,обєктивних не так вже й багато.Зверни увагу на працю М.С. Грушевського,Д.I.Дорошенка,Д.I.Яворницький - правди в їх словах багацько! Ось iще сайт дуже цiкавий якраз по-темi,має зацiкавити. http://www.4uth.gov.ua/education/history/history_internet.htm Там є посилання на українськi iсторичнi сайти! А ще коли читати не дуже хочеться,раджу глянути дуже цiкавi документальнi iсторичнi фiльми:
1.Цикл документальних програм "Невiдома Україна" - тут все вiд давнiх часiв до сьогодення!
2."Собор на кровi" - український документальний фільм, науково-публіцистичне історичне дослідження українського національно-визвольного руху з використанням маловідомих фактiв,матеріалів і унікальних документальних кадрiв.

22.08.11, 11:31

Фiльми обов`язковi до перегляду дiзнаєшся багато нового,цiкавого повiр вони вартують того щоб їх подивитися! Сама їх сила у правдi,та загальновiдомих iсторичних фактах! Радий що молодь прагне знати правду,а не вестися на те що їм навязують!!! Молодець так тримати!

Гість: VVital

32.08.11, 16:01Відповідь на 1 від Alex_Lozinsky

спасибо,
фильмы посмотрю позже,
-просто (особенно в прошлом уч. году) из учебников только математики были без ошибок)))

PS вчера Табачник крупно аблажался
http://focus.ua/society/195464/

42.08.11, 19:49Відповідь на 3 від Гість: VVital

Я коли вчився то гарно було! Пiдручники були у всiх,i добрi новi а головне правдивi особливо з iсторiї! Зараз також непоганi але вони перекрученi,багато неправди,а деякий загальновiдомих фактiв взагалi нема,або 2 речення написано лишень! А ти молодець! Вчися! Бо я оце сижу i згадую як я до школи ходив ....мммм класно було! I шкодую що прогулював))) Щоб ти ще українською розмовляв цiни б тобi не було взагалi, був би справжнiй Козарлюга!))) А почати раджу з перегляду фiльму "Собор на кровi" це дiйсно суперський фiльм! I вiн коротенький багато часу не займе! Ось iнформацiя про нього ---> http://uk.wikipedia.org/wiki/Собор_на_крові

Гість: VVital

53.08.11, 06:23Відповідь на 4 від Alex_Lozinsky

спасибо,
но в википедии тоже ошибок хватает(особенно по части физики), поэтому я больше доверяю http://lurkmore.ru/ :З