15.10.08 21:00

Чемненько прошу пробачення за своє зникнення... На превеликий жаль, воно викликане об"єктивними причинами - у мого безнадійно хворого керівника раптово сталося осіннє загострення фімозу головного мозку, і він повністю від"єднав мене від інтернету
А відвоювати домашній комп"ютер у потвори, котра волею злого випадку є моїм братом, практично нереально. Сьогодні мені вдалося вибити трохи часу, і його необхідно використати на розміщення резюме))) Сподіваюся, що найближчим часом вдасться владнати дане питання, і ми з тобою обговоримо ті неймовірно цікаві теми, яких ти торкнувся у своїх повідомленнях, і багато інших, не менш цікавих!

118.08.10, 13:03

Привіт Lemuria . А я дума, що українська зараз в Інеті недуже щасливо почувається. На твою думку yegor не дуже радикально налаштований до тих що палять вживають спиртні чи наркотичні (хоча для мене це одне й теж) речовини. Хочу добавити його в друзі.

219.08.10, 12:08Відповідь на 1 від Аtomistikо

І знову добрий день Власне кажучи, українська не є моєю рідною мовою, але я завжди намагаюся розмовляти із людиною на зручній для неї мові, якщо це можливо.
Єгор - вельми цікава та яскрава особистість Особисто я розділяю не всі постулати стрейтейджу (будучи страшенним індивідуалістом, я абсолютно байдужа до майбутнього соціуму), але в принципі вважаю цю ідеологію дуже правильною і корисною.