Профіль

РУСИН UA

РУСИН UA

Україна, Київ

    Гостьова книга

    Додати коментар

    119.04.23, 14:52

    РУсинСЬКИЙ, тобто справжній русЬкий від слів РУСЬ та КИЙів...Русі сини - це і є русини, тобто праукраїнці.
    Слова, терміни з коренем ''рус''українські історики таки врешті-решт почистять і повернуть Україні ! Прямим нащадкам Русі ! Не називайте московитів русЬкими ! Ще раз - РусЬкий від слів РУСЬ та КИЙів (РусЬ - тут сила літери ''Ь'')...московити до цього не мають ніякого стосунку. Ось тут і зарита собака - у повній фейковості ''ісконно і ізначяльно'' самих отих ''ру-еСеС-кіх' !

    Гість: ANDRE_REB

    228.02.14, 13:41

    Привіт. Підтримай, будь-ласка, інтернет радіостанцію UAFM - http://radio.i.ua/uafm.km.ua. Натисни - "Рекомендувати".

    І якщо можна, попроси друзів зробити те саме))

    Дякую!

    34.02.14, 22:10

    Вас вітає Валерій Утьонок!
    Скажіть: русини походять від Київської Русі,чи щось інше?
    Коли час є, я слухаю аудіокнижку "Історія Русів". Гарна історічна книжка.
    З повагою Утьонок.

    42.03.10, 20:44

    Ні чого собі ава

    520.12.09, 12:59

    Не вам, нащадкам учорашніх зайд, загарбників та їхніх місцевих прислужників, не вам, сьогоднішнім визискувачам нашого народу, визначати, які символи мають право на існування в Україні, які твори нам писати, ввозити чи розповсюджувати, якого змісту листівки виготовляти й пускати в люди.

    617.10.09, 12:29

    ...українці Закарпаття вперше у своїй історії відчули себе належними до державотворчого етносу. Реабілітація та вшанування подій Карпатської України зайвий раз підкреслює нашу причетність до українського державотворення. У закарпатців високий рівень національної свідомості, що історично сформувалася на основі системи загальноукраїнської традиційної культури і потреб національного визволення.

    717.10.09, 12:28

    виникає велика підозра, що, підтримуване іноземцями, політичне русинство прагне відірвати Закарпаття від України. Навчені історичним досвідом, українці Закарпаття пам’ятають, що у складі чужих держав були лише «бидлом», «вонючими русинами», «бандерівцями» і тому подібне. Окрім того, лідери русинізму не висунули жодної концепції розвитку Закарпаття. Це купка політиканів, які займаються саморекламою та пошуками власної фінансової підтримки.