7.04.18 07:36

добрий день. а то правда що веселка так швидко росте?
http://blog.i.ua/community/2311/2219533/

18.04.18, 16:17

Росте вона довго у кульці- яйці.При несприятливих умовах може сидіти навіть місяцями. Перші яйця знаходжу у травні.Найбільша її активність у зрості наступає на Зелені свята.Тоді яйця тріскаються, -з них появляється соромітник( так називають веселку), бо схожа вона стає вже на чоловічий дітородний орган. Часом процес перетворення в соромітника досить інтенсивний, бо міцна шкірка всередині яйця тримає ніжку гриба ніби у стані стиснутої пружини.У ніжці гриба знаходиться жолобок, заповнений прозорою рідиною От коли та водичка назбирується в такій кількості, що роздирає шкірку, саме тоді з яйця вилазить власне гриб, тобто ніжка і шапочка на ній, а росте швидко через те, що випростується,розправляється, ніби хрусткий поролон, який вивільнили зі стиснутого стану.Дуже лікувальний гриб.

28.04.18, 16:26Відповідь на 1 від h_s_x2

дякую за відповідь
цікаво
виходить не скільки "росте" стільки "розправляється"

38.04.18, 16:39Відповідь на 2 від vilga

дякую за відповідь
цікаво
виходить не скільки "росте" стільки "розправляється"
у мене цього року розібрали всі настоянки веселки, ще і по знайомих шукала. Лише для зовнішнього застосування ще маю з півлітри гриба.. При прийомі внутрішньо нормалізував тиск у жінки, яка після опромінення онкології страждала на гіпертонію і безперестанку приймала ліки. Всього тиждень-півтора прийому веселки - і тиск прийшов до показника 120 Х 80, ...та відмінили пігулки. От та жіночка і похвалилася знайомим, як їй допоміг гриб, - отоді мені посипалися замовлення.

48.04.18, 16:46Відповідь на 3 від h_s_x2

от і добре,що розібрали
по перще людям від вашої веселки здоров"я додалося, по друге ви хоть якусь копічину заробили

58.04.18, 16:51Відповідь на 4 від vilga

от і добре,що розібрали
по перще людям від вашої веселки здоров"я додалося, по друге ви хоть якусь копічину заробили
і сама ним поправила недомагання. Але я їх споживаю літом, свіжими

69.04.18, 06:52Відповідь на 5 від h_s_x2

ну то ж мабуть свіжі,щойно зірвані вони самі корисні.

79.04.18, 21:15Відповідь на 6 від vilga

у нас тут по районі всі знали про настій. Тепер є багато моїх послідовників, які роблять профілактичні прийоми та лікувальні дозування свіжими. Зараз чекаємо свіжих. Уже є замовлення від 4 осіб на свіжі, а ще чекати з півтора місяці, - може, і два)))

810.04.18, 07:34Відповідь на 7 від h_s_x2

а цікаво. "свіжими" це на протязі якого часу з моменту як зірвали? уявляю картину: ви знаходите грибочок, телефонуєте замовникові "є, знайшла" і він летить за 10-30 км до вас в ліс, відшукує вас там і отримує свій грибочок. шуткую звісно то добре що багато людей заохотили та навчили лікуватись веселкою.але мабуть тепер вам її важче знаходити.

910.04.18, 09:39Відповідь на 8 від vilga

у травні вони можуть витримувати, не вистрілюючи, навіть до тижня, - тобто, залишаються круглими. Тоді їх навіть за сотні км пересилаю.У холодильнику теж можна перетримувати 2-3 дні, якщо знайти не дуже стиглі на протязі літа. Але від червня їх зріст та достигання пришвидшуються, тому потрібно використовувати швидше.
Коли з"їсти?Часом у лісі з"їм відразу,коли знайшла. Часом беру додому,зроблю з них салат зі сметаною,- і так можна споживати.Мені їх смак не найкращий, -важко проковтнути. Дехто вважає, що вони дуже смачні, схожі до пліснявих сортів сиру.Одна старша пані боязко брала у мене 2 грибочки. Згодом при зустрічі сказала, що жалкує, бо мало взяла. Вони їй здалися добрими. Скільки людей, - стільки думок. У кожному організмі вони діють по-своєму, але позитивний результат.

1010.04.18, 18:42Відповідь на 9 від h_s_x2

ого, навіть далеко відсилаєте!треба мати на увазі. я з попередніх ваших розповідей про веселку зрозумів, що на рік потрібно спожити усього один-два грибочки. чи воно і більше не нашкодить? з лікувальної точки зору?

Додати коментар
Сторінки:
1
2
попередня
наступна