Рибу викладаєш на животик на противень на фольгу, валетиком .Начинку перемішуєш з майонезом, підперчуєш і кладеш в просолену рибку, розрівнюючи поверхню начинки. Рибка стає, як лодочка. І ось на тому місці, де 3-4 см від хвостика, прошпилюєш її зубочисткою або короткою шпажкою, щоб риба не "розчепірилась". У гарячу духовку, 160-180 градусів на 15-20 хв. Потім витягнути, присипати тертим сиром(це лише по бажанню) і ще на 5 хв. до зарум'янення.
Якщо є всі продукти, приготування займає 20-25 хв, ну і + ще час на випікання.
мені здається така рибка виглядає дуже *ефектно*
я дуже люблю скумбрію, тому при нагоді скористаюсьтак, ефектна і смачна. Дуже. Я роблю на урочистості, бо зазвичай, я просто роблю скумбрію кусками з гарбузом в скороварці.
мені здається така рибка виглядає дуже *ефектно*
я дуже люблю скумбрію, тому при нагоді скористаюсьтак, ефектна і смачна. Дуже. Я роблю на урочистості, бо зазвичай, я просто роблю скумбрію кусками з гарбузом в скороварці.підклала блюдце під слину
мені здається така рибка виглядає дуже *ефектно*
я дуже люблю скумбрію, тому при нагоді скористаюсьтак, ефектна і смачна. Дуже. Я роблю на урочистості, бо зазвичай, я просто роблю скумбрію кусками з гарбузом в скороварці.підклала блюдце під слинуРибу випотрошила, порізала на 4 частини(2 порції)-перець, сіль, лимон, натерла. Напитується 10 хв. Гарбуз кусками десь 3*4, штук 10-12, посолити, поперчити, тертим часником!(да-да) пересипати, майонезом замурзати + кілька порізаних листочків сельдерею - і на 10 хв. настоюватись. У скороварку трішечки олії- викладаєш поряд риба - гарбуз і на 3-4 хв. під великим тиском готуєш. В мікроволновці - на низькій решітці - хв.13-15.
мені здається така рибка виглядає дуже *ефектно*
я дуже люблю скумбрію, тому при нагоді скористаюсьтак, ефектна і смачна. Дуже. Я роблю на урочистості, бо зазвичай, я просто роблю скумбрію кусками з гарбузом в скороварці.підклала блюдце під слинуРибу випотрошила, порізала на 4 частини(2 порції)-перець, сіль, лимон, натерла. Напитується 10 хв. Гарбуз кусками десь 3*4, штук 10-12, посолити, поперчити, тертим часником!(да-да) пересипати, майонезом замурзати + кілька порізаних листочків сельдерею - і на 10 хв. настоюватись. У скороварку трішечки олії- викладаєш поряд риба - гарбуз і на 3-4 хв. під великим тиском готуєш. В мікроволновці - на низькій решітці - хв.13-15.о, Божи! а рибу можна любу брати?
мені здається така рибка виглядає дуже *ефектно*
я дуже люблю скумбрію, тому при нагоді скористаюсьтак, ефектна і смачна. Дуже. Я роблю на урочистості, бо зазвичай, я просто роблю скумбрію кусками з гарбузом в скороварці.підклала блюдце під слинуРибу випотрошила, порізала на 4 частини(2 порції)-перець, сіль, лимон, натерла. Напитується 10 хв. Гарбуз кусками десь 3*4, штук 10-12, посолити, поперчити, тертим часником!(да-да) пересипати, майонезом замурзати + кілька порізаних листочків сельдерею - і на 10 хв. настоюватись. У скороварку трішечки олії- викладаєш поряд риба - гарбуз і на 3-4 хв. під великим тиском готуєш. В мікроволновці - на низькій решітці - хв.13-15.о, Божи! а рибу можна любу брати?Ні, скумбрію. Звичайну, не мавританськ
Повернутися в гостьову
Додати коментарМи Ла
1.10.15 12:57
Рибу викладаєш на животик на противень на фольгу, валетиком .Начинку перемішуєш з майонезом, підперчуєш і кладеш в просолену рибку, розрівнюючи поверхню начинки. Рибка стає, як лодочка. І ось на тому місці, де 3-4 см від хвостика, прошпилюєш її зубочисткою або короткою шпажкою, щоб риба не "розчепірилась". У гарячу духовку, 160-180 градусів на 15-20 хв. Потім витягнути, присипати тертим сиром(це лише по бажанню) і ще на 5 хв. до зарум'янення.
Якщо є всі продукти, приготування займає 20-25 хв, ну і + ще час на випікання.
Solodk@quota
11.10.15, 13:08
мені здається така рибка виглядає дуже *ефектно*
я дуже люблю скумбрію, тому при нагоді скористаюсь
Ми Ла
21.10.15, 13:15Відповідь на 1 від Solodk@quota
так, ефектна і смачна. Дуже. Я роблю на урочистості, бо зазвичай, я просто роблю скумбрію кусками з гарбузом в скороварці.
Solodk@quota
36.10.15, 15:51Відповідь на 2 від Ми Ла
підклала блюдце під слину
Ми Ла
46.10.15, 16:05Відповідь на 3 від Solodk@quota
Рибу випотрошила, порізала на 4 частини(2 порції)-перець, сіль, лимон, натерла. Напитується 10 хв. Гарбуз кусками десь 3*4, штук 10-12, посолити, поперчити, тертим часником!(да-да) пересипати, майонезом замурзати + кілька порізаних листочків сельдерею - і на 10 хв. настоюватись. У скороварку трішечки олії- викладаєш поряд риба - гарбуз і на 3-4 хв. під великим тиском готуєш. В мікроволновці - на низькій решітці - хв.13-15.
Solodk@quota
56.10.15, 19:13Відповідь на 4 від Ми Ла
о, Божи! а рибу можна любу брати?
Ми Ла
66.10.15, 19:16Відповідь на 5 від Solodk@quota
Ні, скумбрію. Звичайну, не мавританськ
Ми Ла
76.10.15, 19:17Відповідь на 6 від Ми Ла
Жирну рибу, щоб пустила свій сік при приготуванні.
Solodk@quota
86.10.15, 19:22Відповідь на 7 від Ми Ла
ну все.. тепер за такі рецепти я до кінця життя не розплачусь)