Профіль

Solodk@quota

Solodk@quota

Бермуди, м. Гамільтон

Свіжі замітки

Гостьова книга

Додати коментар

119.09.16, 09:11

я знову поспішила на фбвииибач

здоров"я, миру та злагоди з оточуючим світом і Музуна з вічним двигуном,ну-ілі з вічною батарейкоюя не в курсі,чим вони там заряджаються

227.07.16, 08:09

Тут был он

315.05.16, 09:21

Появилась

44.04.16, 20:48

photo.i.ua/user/5021643/468340/13867165/

58.11.15, 15:01

Красиво думаешь )

61.10.15, 12:57

Рибу викладаєш на животик на противень на фольгу, валетиком .Начинку перемішуєш з майонезом, підперчуєш і кладеш в просолену рибку, розрівнюючи поверхню начинки. Рибка стає, як лодочка. І ось на тому місці, де 3-4 см від хвостика, прошпилюєш її зубочисткою або короткою шпажкою, щоб риба не "розчепірилась". У гарячу духовку, 160-180 градусів на 15-20 хв. Потім витягнути, присипати тертим сиром(це лише по бажанню) і ще на 5 хв. до зарум'янення.
Якщо є всі продукти, приготування займає 20-25 хв, ну і + ще час на випікання.

71.10.15, 12:51

Скумбрію з головою розморожуєш не до повної м'якості, а до напіврозмороженого стану. Вирізаєш зябра і гарно вимиваєш. Розрізаєш спинку від голови до хвостика, акуратно, попід хребет з одного боку, не доходячи до хвостика 3-4 см. Потім з другого боку попід хребет, хребет зламуєш під головою і там, де 3-4 см від кінця рибки. Витягуєш ребра(це легко). Змащуєш рибу із-середини і ззовні сіллю і соком лимона. Залишаєш на 20 хв. просоліти.
Начинка: в ідеалі - мексиканська суміш перемішана з майонезом і з пасерованою півкільцями цибулею. Я варіювала: робила і з рисом і горошком, дуже смачно з грибами, особливо з китайськими "вушками". Все, до чого пасує скумбрія, можна класти у начинку.
На 1 середню скумбрію треба 4-5 ложок начинки.

819.09.15, 17:44

Вітаю з Днем Народження! Миру, кохання, натхнення, позитивних людей поруч *mon ey*

919.09.15, 10:36

Ну все, я у дверей - тук тук
открывай быстрей, подарки тяжелые

1018.09.15, 12:54

благополуччя, миру та злагоди з собою та оточуючим світом бажаю тобі від щирого серця

Додати коментар
Сторінки:
1
2
3
5
попередня
наступна