Рибу викладаєш на животик на противень на фольгу, валетиком .Начинку перемішуєш з майонезом, підперчуєш і кладеш в просолену рибку, розрівнюючи поверхню начинки. Рибка стає, як лодочка. І ось на тому місці, де 3-4 см від хвостика, прошпилюєш її зубочисткою або короткою шпажкою, щоб риба не "розчепірилась". У гарячу духовку, 160-180 градусів на 15-20 хв. Потім витягнути, присипати тертим сиром(це лише по бажанню) і ще на 5 хв. до зарум'янення.
Якщо є всі продукти, приготування займає 20-25 хв, ну і + ще час на випікання.
Скумбрію з головою розморожуєш не до повної м'якості, а до напіврозмороженого стану. Вирізаєш зябра і гарно вимиваєш. Розрізаєш спинку від голови до хвостика, акуратно, попід хребет з одного боку, не доходячи до хвостика 3-4 см. Потім з другого боку попід хребет, хребет зламуєш під головою і там, де 3-4 см від кінця рибки. Витягуєш ребра(це легко). Змащуєш рибу із-середини і ззовні сіллю і соком лимона. Залишаєш на 20 хв. просоліти.
Начинка: в ідеалі - мексиканська суміш перемішана з майонезом і з пасерованою півкільцями цибулею. Я варіювала: робила і з рисом і горошком, дуже смачно з грибами, особливо з китайськими "вушками". Все, до чого пасує скумбрія, можна класти у начинку.
На 1 середню скумбрію треба 4-5 ложок начинки.
Гостьова книга
Додати коментарdisu
119.09.16, 09:11
я знову поспішила на фбвииибач
здоров"я, миру та злагоди з оточуючим світом і Музуна з вічним двигуном,ну-ілі з вічною батарейкоюя не в курсі,чим вони там заряджаються
СВани
227.07.16, 08:09
Тут был он
Svetla-ya
315.05.16, 09:21
Появилась
Desire
44.04.16, 20:48
photo.i.ua/user/5021643/468340/13867165/
Desire
58.11.15, 15:01
Красиво думаешь )
Ми Ла
61.10.15, 12:57
Рибу викладаєш на животик на противень на фольгу, валетиком .Начинку перемішуєш з майонезом, підперчуєш і кладеш в просолену рибку, розрівнюючи поверхню начинки. Рибка стає, як лодочка. І ось на тому місці, де 3-4 см від хвостика, прошпилюєш її зубочисткою або короткою шпажкою, щоб риба не "розчепірилась". У гарячу духовку, 160-180 градусів на 15-20 хв. Потім витягнути, присипати тертим сиром(це лише по бажанню) і ще на 5 хв. до зарум'янення.
Якщо є всі продукти, приготування займає 20-25 хв, ну і + ще час на випікання.
Ми Ла
71.10.15, 12:51
Скумбрію з головою розморожуєш не до повної м'якості, а до напіврозмороженого стану. Вирізаєш зябра і гарно вимиваєш. Розрізаєш спинку від голови до хвостика, акуратно, попід хребет з одного боку, не доходячи до хвостика 3-4 см. Потім з другого боку попід хребет, хребет зламуєш під головою і там, де 3-4 см від кінця рибки. Витягуєш ребра(це легко). Змащуєш рибу із-середини і ззовні сіллю і соком лимона. Залишаєш на 20 хв. просоліти.
Начинка: в ідеалі - мексиканська суміш перемішана з майонезом і з пасерованою півкільцями цибулею. Я варіювала: робила і з рисом і горошком, дуже смачно з грибами, особливо з китайськими "вушками". Все, до чого пасує скумбрія, можна класти у начинку.
На 1 середню скумбрію треба 4-5 ложок начинки.
olh@
819.09.15, 17:44
Вітаю з Днем Народження! Миру, кохання, натхнення, позитивних людей поруч *mon ey*
Svetla-ya
919.09.15, 10:36
Ну все, я у дверей - тук тук
открывай быстрей, подарки тяжелые
disu
1018.09.15, 12:54
благополуччя, миру та злагоди з собою та оточуючим світом бажаю тобі від щирого серця