Профіль

Yaaaaa

Yaaaaa

Україна, Дніпро

Гостьова книга

Додати коментар

Гість: svak

13.08.10, 10:59

5.Народ Росії переважною більшістю "одобряєт" політику влади.
- в Росії "одобрение" переросло в "одобрямс", а критика регламентується і дії-виступи нечисленної опозиції блокується. Не хочу такого для України, хоч теперешня влада таке нав"язує, а по її намірам і діям це можна констатувати. І це дуже прикро.
Правительство Украины ... инфантильно
-воно не інфальтильне, воно прагматичне і послідовне в консервації ситуації главенства неефективної бюрократії, перекладання всих держвидатків на населення, продовження "прихватизації ізбранними".
..численность народа катастрофически сокращается
- з "катастрофически" не погоджуюсь, не є прихильником термінів типу: "найгірша" ситуація, "найбільше" пьють-курять, "найнижчий" життєвий рівень. Це переільшений песимізм чи термінологія жовтої преси.

Гість: svak

23.08.10, 10:29

2.Влада не може навіть її сформулювати ДЛЯ СЕБЕ тому і не пропонує громадянам.
.. не французи, а імміграти з інших країн (Алжир, бувша Югославія і т.п.) палять Францію.
4.Не совсем Вас понял. "Сегодня на сегодня" - это и есть "выживание".
-Віживання, це коли задовольняються мінімумом аж до тільки їжі. Ми можемо дозволити собі дуже багато чого але віддаємо перевагу робити це сьогодні.
В Украине, как на днях посчитали, самый низкий уровень зарплат в Европе.
- це офіційний показник чи реальний, а то як в анекдоті про Брежнєва.
Брежнев говорит: "Мои рабочие получают сто рублей. Жрут, пьют, гуляют. Все себе покупают, еще и 100 рублей на сберкнижку ложат"
Его спрашивают: "А как это можно?"
Брежнев отвечает: "Вот этим вопросом Андропов (тогда шеф КГБ) и занимается"

Гість: svak

32.08.10, 10:00

4.Люди не працюють на виживання (це вже минуле 90-х років), зараз діє лозунг:"Сьогодні на сьогодня". Тільки дуже незначна частина працює на майбутне, а основна маса - на завтра: купує будинки, квартири, машини, їздить по заграницям відпочивать і т.п., тоб-то -"по мелочам".
5.Народ Росії переважною більшістю "одобряєт" політику влади, котра набагато агресивніша (як внутрішня так і зовнішня) чим українська, хоча потуги ідти в форватері Росії у наших керманичів видно неозброєним оком, але підтримка 50 на 50 "одобрямса" не має.
6. Я не хочу в Україні "азіатчини", коли султан, хан, цар, секретар (генальний) партії, президент фізично знищує своїх опонентів. Суспільство в Україні не єдине, з де-яких питань полярне і чинники роз"єднання не тільки внутрішні, а і зовнішні.

Гість: svak

42.08.10, 09:32

Доброго дня.
Не погоджуюсь з вашими оцінками теперешньої ситуації.
1. Національна ідея була і є - вона є основою для виживання українського народу і відродження України як окремої держави (терміном незалежність умисно не користуюсь тому, що в наш час інтеграція всіх і всього типова ситуація, важливіше проведення самостійної політики, що поки що не вдається).
2. Влада в Україні не працює на національну ідеє і не може навіть її сформулювати на державному рівні тому що підтримується тільки частиною українського народу - значна частка якої не є українцями за національністю.
3.Тому і "О СМИРЕНИИ" немає і мови - народ спостерігає за діями влади "РОПЩЕТ" але рівень обурення ще не досягнуто для революційної ситуації.

Гість: svak

530.07.10, 14:31

Доброго дня.
Є питання:
1. Хто такі "москвичи"?
2.Чому національної ідеї немає? Вона була ще за часів батьки Махно "Воля Україні, воля народу, вільна праця на своїй землі". Але потім її спаганили російські анархісти, а потім добили більшовики з Москви арміями Мурав"йова та Будьоного.
3.Чому треба розкачувати українців? Українці не плекають надію на гарну владу (чи царя), а працюють щоб краще жити в майбутньому. На відміну від росіян котрі громлять свою думу, ведуть громадянські війни, "одобряють" авторитарну владу.

616.06.10, 20:47

Спасибо на добром слове!