Гість: рамшан

4.10.15 22:48

Щирі вітання зі Львова. Дуже перепрошую нічого особистого, але коли в нас проблеми із зубами ми спішимо до спеціаліста , а у Вашому випадку проблема з долею і причини бувають такі : фізіологічні(тіло),психологічні(емоції,почутт я),енергетичні(вампіризм,заздрість,зурочення, порча,прокляття,інше),духовна(стан душі) + особиста карма. Душа у Вас зріла (14життя),характер "золота середина", призначення (наука,медицина,мистецтво). Вам підійдуть мужчини народженні в рік :щура,бика,кролика,змії,мавпи під знаком овна і стрільця. Успіхів.

15.10.15, 13:58

Спасибо за совет. Всё это я и сама знаю...Вопрос в другом: где найти нормального и в то же время свободного? Все нормальные мужчины в таком возрасте крепко заняты, а те, что свободны- ни мне, ни другим и даром не нужны. Вот в чём парадокс. И астрология здесь мало чем поможет.

Гість: рамшан

25.10.15, 22:00Відповідь на 1 від Миледи 1

Та на здоров"я , я вибачаюсь , але сонце усім одинаково світить ,або Ви не там шукаєте ,або карма не збігається з Вашими бажаннями. Ми всі діти всесвіту і хто порушує його закони пожинає те , що посіяв. Успіхів.