2.10.10 22:34

цікаві факти та цитати з історії україни та інших держав:

12.10.10, 22:42

У кривавому болоті московського рабства, а не в суворій славі норманської епохи стоїть колиска Росії. Змінивши імена і дати, побачимо, що політика Івана III і політика сучасної московської імперії є не просто схожими, а й тотожними...
Росія породжена і вихована у потворній і приниженій школі монгольського рабства. Сильною вона стала тільки тому, що в майстерності рабства виявилася неперевершеною. Навіть і тоді, коли Росія стала незалежною, вона й далі залишалася країною рабів. Петро I поєднав політичну хитрість монгольського раба з величністю монгольського володаря, якому Чингісхан заповів підкорити світ...

Карл Маркс

23.10.10, 13:14

"Повсюду в тех местностях, где и теперь еще заметна смешанность населения или где живут крестьяне обруселые из финского или вообще инородческого племени, народ доселе отличается особой умственной неразвитостью, неподвижностью, тупостью, аппатией, как, например, в восточных уездах Костромской губернии, в Мещерской стороне Рязанской губернии, к северу, к границам Владимирской губернии, в Черемисских и Чувашских местностях Казанской губернии и вообще во многих захолостьях юго-восточных губерний. Это и жадность к напиткам, и склонность к дракам. Вместо силачей разума у нас родились силачи мускулов. Суто русские черты почти полностю сохранил украинский народ ибо он в наименьшей степени смешивался с татарами."

А.П.Щапов. Сочинения. Т.II. .СПб., 1906.

PS: русскіє і росіяни не одне і теж.

33.10.10, 13:23

До тих пір, поки московська влада, московська еліта, російська держава не принесуть покаяння, пробачення гнобленним народам - латишам, литовцям, естонцям, українцям, татарам, казахам, калмикам, чеченцям та ін. - відродження самого російського народу не відбудеться.

43.10.10, 13:27

"Ми, москвини, в Європі - гості, а в Азії ми - вдома."

Ф.Достоєвський

53.10.10, 13:35

Починаючи зі стародавніх часів, на территорії нинішньої України жили споріднені слов*янські племена, які в процесі історичного розвитку утворили самобутній слов*янський народ - українців.
Великоросійський народ ніколи не мав родинного коріння з українським. Він утворенний на базі фінських племен, які відтак змішалися з татаро-монгольським і булгарським етносами.
Москва і Московія є продуктом державної діяльності татаромонгольської імперії ій особистим надбанням хана Золотої Орди Менгу-Тимура. Саме за нього вперше з*явилася Москва як поселення, що зафіксовано 1272 роком, і Московське князівство - 1277 року.

С.Дяківський. Москалі - не "русскіє" і не словяни. Післямова. (Триптих)

617.10.10, 16:11

Згідно з ВМЕ (3-є видання М.1974-1988) і світовими стандартами людські черепи характеризуються трьома головними типами: доліхоцефалія, мезоцефалія, брахіцефалія - так званими повздовжньо-широтним індексом черепа. Цей індекс обчислюється по формулі - (поперечний діаметр : поздовжній діаметр)х100.
Доліхоцефалія - довгоголовість; індекс коливається між 55-74,.
Брахіцефалія - короткоголовість; індекс 81,0 і вище.
Мезоцефалія - проміжна між брахіцефалією і доліхоцефалією з індексами в межах від 77 до 81,9 у жінок і від 76 до 80,9 у чоловіків.
Знаменитим російським ученим 19 сторіччя професором А.П.Богдановим встановлено, що середній антропологічний показник в окремих повітах Московської губернії становив 72,1 - 75 - все це доліхоцефалія (довгоголовість) (ДАЛІ ПРОДОВЖЕННЯ)

717.10.10, 16:12

(ПРОДОВЖЕННЯ)
Середній антропологічний показник українського етносу по місцях їхнього концентрованого проживання згідно з дослідженнями професора Петербурзького Університету (1906-1918 років) Ф.К.Вовка становить від 82,1 до 85,1 - все це брахіцефалія - короткоголовість. Отже згідно досліджень весь український етнос належить до брахіцефальної групи етносів, в той час, як московити - до доліхоцефальної групи, тобто до фінської групи етносів. Таким чином подібні дослідження повністю підтверджують той факт що українці і московити це не братні народи а генетичні вороги.

825.11.10, 20:48

Нет в этом мире мельче, сволочнее и хамовитее особи, чем кацап. Рождённый в нацистской стране, вскормлённый пропагандой нацизма этот ублюдок никогда не станет Человеком. У его страны нет друзей - либо холуи, либо враги. Его страна способна только угрожать, унижать и убивать. И за сохранение этого статуса Рассеей рядовой кацап готов пожертвовать собственной жизнью, жизнями своих родителей и детей, качеством жизни собственного народа. Воистину: кацапы - звери. Лютые, кровожадные, но... смертные».

А.І.Солженіцин

92.01.11, 20:16

На поле проигранного сражения под Нарвой Петр I увидел груду тел погибших преображенцев. Вообще-то царь-реформатор чувствительностью не страдал. Но тут лежали мертвыми друзья его юности, с которыми он ходил в потешные баталии и под Азов, кутил и крестил детей. Заплакал Петр.
Будущий фельдмаршал Борис Шереметев подошел, обнял за плечи: "Не кручинься, государь! Людишков на Руси хватит. Бабы новых нарожают!".

Яскравий приклад відношення російських можновладців до власного народу, і це відношення проходить крізь віки - не міняється.

1017.09.11, 08:21

"Во всем свете нет такого безнарядного и распутного государства, как Россия, и нет такого крутого правительства, как в России. Расплодились в русском народе премерзкие нравы, так что пред другими народами русские являются обманчивыми, неверными, склонными к воровству, убийству, неучтивыми в беседе, нечистоплотными и лживыми."

С. М. Соловйова "Россия перед эпохою преобразования"

Додати коментар
Сторінки:
1
2
попередня
наступна