Гостьова книга

Додати коментар

124.01.20, 14:09

З Днем народження,Дмитро!!! Здоров'ячка тобі міцного,та творчого успіху ,у музиці та архітектурі !

224.01.18, 17:20

С бёздничком тебя! Пусть всё тебе будет в кайф! Peace and Love for you! V

Гість: Глаша_Я

324.01.18, 08:11

Вітаюююююююю!!!!!!* podarok*
хай щастить,тобі ,Дімчику!!!

424.01.18, 07:53

хепібьосдей, хлопче! Бувай здоровий!

524.01.17, 09:23

Вітаю з Днем Народження! Бажаю здійснення мрій.

616.06.16, 16:23

72.06.16, 15:24

Перепрошую за те що промовчав учора.
Без лишньої скромності скажу тобі що з цими передатчиками виходить дуже добре. У нас у колективі є бард, то із ним мені теж мороки були, десь до півтори-двох хвилин займало виставитися, перед його виступом, бо гітара звучала через мікрофон. сам співає теж в мікрофон, пюпітр із шпаргалкою... А тепер в правій руці пюпітр, ліва гриф притримує, на голові петличка-мікрофон, на поясі два передатчики, оголосили його вихід, я за 10 сек. виставив настройки наперед вже забиті в бази, за фон навіть мови тепер нема!
А за пацанські Мьюзіми - темброблок хороший, тюнер, навіть переключалка характеру звучання є, цей Корт даже рядом не стоїть. Фендер хоч і китайський, але в мене пару гітаристів пограли-ніхто слова кривого не сказав, зараз буде проба з електроні

81.06.16, 19:02

Їх 6 м. несиметр. кабеля та 20 м мого мультикора-ясне діло фон є. А оце найшов прекрасний вихід: у хазяйстві два прекрасних радіомікрофона Sekaku де в базі всі понти, і компресор, і лімітер, і гейт,сонм ревербераторів, тембра які хочеш і саме головне ще два поясних передатчика, які в мене просто валялися без діла. Підключив гітари через ніх, боже, як на світ народився. Звук - прекрасний, зручність класна! Саме складне було знайти мініXLRи 4х-пінові!

91.06.16, 18:49

П"єзозвукознімач під бріджем, як прочитав в І-неті це рішення типове. Розбирати не став, а зробив як написав раніше.
Я підхалтурюю звукорежисурою в громаді поляків, вони регулярно відправляють на всякі заходи в польську школу, там два пацана мені довго проблеми ставили із своїми акустичними гітарами, коли іде програма на тіснесенькій сцені їхнього актового залу і все дуже швидко треба міняти від номера до номера нема часу толком настроїти, я підзвучував через стойку мікрофонами Shure-SM58Beta ну так сам розумієш яка нестабільність і морока. Коли вони мені висадили піщалки на репетиції(одвернувся на три секунди) психонув і включив у свій комплект фідбек Фонік І7100 і ще ручний фідбек на монітори, роздивився що у ніх гітарки Мьюзіма е/ак.

101.06.16, 15:36

Дмитро привіт. Маю до тебе таке питання: А не доводилось тобі мати діло з гітарою електроакустикою? В студії мого знайомого розкопав гітарку Фендер із замученим оригінальним темброблоком. Там же найшов темброблок Cort CE304T. Хвала трудящим Китая всі роз"єми підписані, того як підключити все ясно. Закинута гітара була ніби із-за тріснутого п"єзоелемента, ну подивився я спектроаналізатором, ніби все чисто, підключив до мікшерного пульта тільки сам зв.знімач, тони чисті, думаю, як би був поломаний то кожен черепок свою ЕДС розвивав, було би помітно.
Мені неясно яка батарея була - Крона 9-вольтова? Як пошук в І-неті не задаю, результат тільки пропозиції по покупці гітари і ні слова ні півслова про сам Cort

Додати коментар
Сторінки:
1
2
3
5
попередня
наступна