Профіль

ltanja

ltanja

Україна, Коростишів

    Гість: НЗ)

    17.10.14 20:04

    ти можеш пояснити, на що саме позавчора поскаржилась, що через тебе я в попередньому профілі не можу ніде залишати коментарі? Тепер через тебе тупу доведеться його видалити. Це підлість з твого боку, через твою голову. Не я в своїй анкеті писав "зустрінуся щоб зайнятися сексом", це в тебе було так написано, твоєю рукою і ти ще ображаєшся і скаржишся на мене? Вже виправила. А скаргу то не повернеш і не виправиш, тупе ти створіння. Може і мені зробити підлість, розіславши твої фото всюди, де тільки можна? Але я цього не збираюсь робити, курко ти дурнувата. Скажи перед дзеркалом — "Я тупа курка, ображаюсь на критику і тупо скаржуся, бо я не можу два слова до купи зв’язати й за себе сама відповісти, я не винна, що сама записала "зайнятися сексом", а за зауваження поскаржилась, бо я тупа".

    118.10.14, 15:36

    ой,скільки всього нового і приємного я про себе дізналася!!!! Щиро Тобі вдячна, за те,що відкрив мені очі!!! Тепер буду гордо носити звання "Тупої курки"!!!

    218.10.14, 15:46

    ой,Боже ж ти мій, образили інтелігентно-вихованого чоловіка!!!! ай-ай-ай,як же ж бути, що робити.... Та,якщо б Ти був таким вже дужееееееееее вихованим і толерантним, то не дозволив би собі подібні коментарі і образи на мою адресу!!!! А те,що я захищаю свою дівочу гідність не вважається підлістю, тому,що Ти не маєш жодного права писати подібне!!!! І якщо б Ти уважно дивився анкету, то побачив би, що там фото розміщено трьох дівчат, і якщо й було в анкеті написано "займуся сексом", то це не означає,що саме я готова ним займатися відразу побачивши такого "інтелігентно-вихованого" чоловіка, як Ти. Надіюсь,що зрозуміло написала. Хоча, що хвилюватися, Ти ж мудрий, це я "тупа курка", зрозумієш

    318.10.14, 15:54

    А іще хочу зауважити на Твоє виховання і навчання, що по правилах етикету писемності і звертання до людини слово "Ти, Ви" пишеться з великої літери, Мудрій Ти Великий!!! Надіюся,що розвіяла Твої зауваження стосовно того,що "бо я не можу два слова до купи зв’язати й за себе сама відповісти", як бачиш МОЖУ!!!!!
    А іще складається враження,що Ти закомплексована і не зовсім впевнена в собі людина!!! і маєш великі образи на дівчат. Бо,людина у якої все з цим нормально, подібного писати не буде!!!! Нехай щастить Тобі, Великорозумний Пане!!!!!!!

    418.10.14, 17:09

    Ой, іще забулася оголосити подяку!!!!!! Дуже Тобі дякуюююююююююю, Благородний Рицарю, за такий благородний жест, що не буде зроблена "підлість, розіславши твої фото всюди, де тільки можна"!!!!! Низько вклоняюся Тобі до ніг!!!!!