7.11.12 21:24

Ком 55 http://blog.i.ua/user/2675316/1114383/#p5 -
Бо цей клон та основний профіль мене поставив в ігнор.
Лише гадості пише...

17.11.12, 21:49

Бач,як почала співати.Олеже для неї вже виявляється майже найкращим другом став.Подібні пристосуванці мати рідну продадуть,а виживуть при будь якій владі.Такі в 41-му німців з хлібом та сіллю зустрічали.А в ігнор кидає від власної слабкості.Боїться правди,тому так і робить.Дурепа.

27.11.12, 22:44Відповідь на 1 від Davigadoff

Бач,як почала співати.Олеже для неї вже виявляється майже найкращим другом став.Подібні пристосуванці мати рідну продадуть,а виживуть при будь якій владі.Такі в 41-му німців з хлібом та сіллю зустрічали.А в ігнор кидає від власної слабкості.Боїться правди,тому так і робить.Дурепа.Блін,а скільки ж вони називали противсіхів синіми агентами.Секта!! ...А ми вперше маємо ВР з націоналістами!!

37.11.12, 22:59Відповідь на 2 від дТОЛЯізХорола

Бач,як почала співати.Олеже для неї вже виявляється майже найкращим другом став.Подібні пристосуванці мати рідну продадуть,а виживуть при будь якій владі.Такі в 41-му німців з хлібом та сіллю зустрічали.А в ігнор кидає від власної слабкості.Боїться правди,тому так і робить.Дурепа.Блін,а скільки ж вони називали противсіхів синіми агентами.Секта!! ...А ми вперше маємо ВР з націоналістами!!Сподіваюсь наші надії виправдаються.

47.11.12, 23:46Відповідь на 3 від Davigadoff

Бач,як почала співати.Олеже для неї вже виявляється майже найкращим другом став.Подібні пристосуванці мати рідну продадуть,а виживуть при будь якій владі.Такі в 41-му німців з хлібом та сіллю зустрічали.А в ігнор кидає від власної слабкості.Боїться правди,тому так і робить.Дурепа.Блін,а скільки ж вони називали противсіхів синіми агентами.Секта!! ...А ми вперше маємо ВР з націоналістами!!Сподіваюсь наші надії виправдаються.Так буде!!

Гість: Тираъ

58.11.12, 00:37

Добрий вечір. Даруйте, що увірвалась. Думала, що я одна тільки так мислю про цього юзера. В мене теж є факти її дивної поведінки. Але не хотіла цю тему роздмухувати.

68.11.12, 10:43Відповідь на 5 від Гість: Тираъ

Думала, що я одна тільки так мислю про цього юзера.
Дяую,що зайшли,та залишили свій допис.Ця особа,як і ще кілька юзерів,через яких патріотично налаштована спільнота розпалась на дві частини,більше нагадують проплачених провокаторів,ніж борців з режимом яничара.Саме вони,свого часу,зробили все,щоб відштовхнити від себе прихильників Свободи,бо вважали,що крім їхньої богіні,більш ніхто не врятує Україну.Бадерівець,Ліо Днепр,ЛюбабушкаСаничок,Асик та ця істерічна особа доклали максимум зусиль,щоб очорнити та полити брудом Свободу,Тягнибока та його прихильників.Зараз,коли ситуація змінилась,і Свобода стала потужною силою,ці сектанти поховали свої брудні пасквелі і вже наче нічого не було,вітають Олега з перемогою і співають йому дифірамби.Фарисеї та лицеміри.

78.11.12, 11:10Відповідь на 5 від Гість: Тираъ

Вас зацікавило,хто така Алла.ALTER EGO*,це клон відомої особи під ніком Мр Вандербілт.Той профіль зник,мабуть знесли.Ось Алла через свого старого клона,і розміщує свої замітки.Доречі,замітки про яку ми тут розмовляємо вже нема у відкритому блозі.Мабуть сховала від прихильників Свободи.Боїться правди.

Гість: Тираъ

88.11.12, 12:03Відповідь на 6 від Davigadoff

Я теж так і подумала, що Вандербільт. Вона трошки має проблеми та неврози, яки роблять усю погоду.
На жаль. Талант журналіста в неї є, але їй не треба працювати з людьми

98.11.12, 19:19Відповідь на 8 від Гість: Тираъ

Це вона,я про це знаю 100%.Неврози треба лікувати,а не кидатись на людей в інеті.

Гість: Тираъ

108.11.12, 19:29Відповідь на 9 від Davigadoff

Вона не завжди себе контролює. Як "лемка"(є така особа, вона часто міняє акки та ніки). Дівчата трохи не в адекваті. З ними треба обережно, на відстані. Нещодавно такуж зустріла в реалі. ці люди, непогані особисто, але роблять шкоду іншим своїми "заскоками".

Додати коментар
Сторінки:
1
2
3
4
5
7
попередня
наступна