13.12.11 20:44

*lolНова авка у тебе клас.Тут Яник більше на себе схожий,ще й матюкається.

214.12.11, 02:04Відповідь на 1 від Танк_

О, це інша справа. Правда рімейк завжди гірше оригінала. Не зрозуміло, хто ж це там головою мотиляє. Англіцкій лорд який-то. Тим не менш, це вимушує мене зняти претензії до твоєї гідності. Хоч не одразу, але виправився. Ну і навздогін, вибачитися. Можливо, і в тебе знайдеться мужність вибачитися за те, що ти мені наговорив. Таку рису, я дуже високо ціную в людях.

314.12.11, 17:35Відповідь на 2 від бандерівець

В мене також є претензії. Поверни "Стрілі" телефон, котрий ти виграв на 5 років і.юа виключно завдяки нашої підтримки. Або його вартість. Поки ти цього не зробиш, я буду використовувати все, що захочу. І ще - не ліз до мене, гірше буде.

414.12.11, 17:47Відповідь на 2 від бандерівець

А що ти цінуєш, чи там не цінуєш, мені глибоко начхати. В твоїй особі я став свідком я став спостерігачом просто вражаючого процесу. Коли нібито нормальна людина просто на очах перетворилась у незрозумілу скажену потвору, яка кидається на оточуючих. Я тобі казав колись - не сперечайся з неадекватами, не опускайся на їх рівень. Ти не послухав - мабуть причина в цьому? Ти таки опустився і став неадекватом. Раніше ти постійно писав щось про Овоча, комуняк і тепе. Тепер ти пишеш майже виключно про нас, а твої, якщо не друзі, то співчувючи, це комуняка, Роман Сергійович і тепе. З просто прихильника ЮВТ ти перетворився на скаженого фаната, білого брата.
Бажаю тобі одужати якнайшвидше - тоді, можлив, я і погоджусь з тобой розмовляти. А поки що ьне затримую. Повернеш телефон - повідомиш.

514.12.11, 17:59Відповідь на 3 від Танк_

Ти, друже Танк, лякай цю всіляку шушеру, з труп-пи гадів та дядів. Я дивлюся, дарма я вибачався, якщо ти вже до такої гнілі опускаєшся.
Стосовно конкурса, я і за давігада голосував, але мені не прийшло таке в голову, що прийшло тобі. І я не збираюся в нього нічого вимагати з цього приводу.В цьому голосуванні не був закладен мій труд, на відміну від цієї ави.Так само, як твій труд та давігада, стосовно голосування за мене.Навіть дивно, як ти безапеляційно розписуєшся за всю БС, я вже не кажу, що на порталі є ще тисячи користувачив.Наступним кроком треба від тебе чекати, щоб я припинив дихати повітрям, яким дихаєш ти, давігад, та вся та шайка-лейка.Якщо тобі ненависть вже застить очи, сядь в позу Родена, набери в рота повітря, та подумай, що ти несеш.
На кой ти мені потрібен, лізти

614.12.11, 18:02Відповідь на 4 від Танк_

А з чого ти вирішив. що я хочу з тобою розмовляти? Хай з тобою розмовляють ті неадеквати з труп-пи гадів та дядів.

714.12.11, 18:08Відповідь на 6 від бандерівець

Я безперервно спостерігаю тебе у своїй гостьовій. Ти бачиш, навіть прості речі до тебе не доходять. Прийшов до мене і кажеш - знати тебе не хочу! Якщо не хочеш, чого приперся?
"Гниль", "ненависть" смайли всіляки - це хіба я тобі писав? А може ти мені? Так хто кого ображає?
Коротше, ти мені не цікавий. Будь ласка, залиш мене у спокої, бо в мене на фанатів всіх типів алергія.

814.12.11, 18:20Відповідь на 7 від Танк_

А ти що, вважаєш ці свої брудні погрози якостями гідної людини??? Це гніль і є. І вона може породжуватися тільки ненавистю, про що я тобі і сказав. І те що це гидко, мабуть ні в кого не буде викликати сумніву. Так що і смайлик до місця.
Ти краще за собою дивися, - "начхати", "незрозумілу скажену потвору", "неадекватом", "скаженого фаната".
І відчипись від мене, не відповідай більше.

914.12.11, 18:27Відповідь на 8 від бандерівець

Не будеш лізти до мене в гостьову - я ніколи нічого не коментуватиму до тих пір, поки ти не одужаєш. В чому я, на жаль, сильно сумніваюсь.

1014.12.11, 18:32Відповідь на 9 від Танк_

Не будеш лізти до мене в гостьову - я ніколи нічого не коментуватиму до тих пір, поки ти не одужаєш. В чому я, на жаль, сильно сумніваюсь.Ха! Знов почепив, ту аву, що я робив. Мда...здається з тобою все зрозуміло.

Додати коментар
Сторінки:
1
2
3
попередня
наступна