5.04.11 00:35

То хто поведе народ України? Ви? Чи я? Чи може хтось інший?
Досить тріпатись в інеті.

15.04.11, 02:39

Досить тріпатись в інеті ВАМ чоловіче нерозумний бо . НАРОД ХОЧЕ ВЕСТИ Бог а ми його слуги й друзі маєм честь пояснити як саме А ТЕ ЩО у нас на аватарі БОГ І Пресвятая Богородиця а У ВАС НА АВІ КУПА САТАНИНСЬКИХ зірок то не дай БОГ ЩОБ ВИ ЩЕ КОГОСЬ ДО ЖИДОСОЮЗУ ВЕЛИ

Гість: UA-HMR

25.04.11, 13:03Відповідь на 1 від SOKILDNISTER

Як цікаво і дивно виходить - ви дали відповідь і заблокували додавання коментарів мною. З чого б це?
Тепер мені, щоб відповісти, довелося проходити процедуру реєстрації нової поштової адреси.
Ви іменуєте себе інтернетгрупою УПА. Інтернетгрупа Української Повстанської Армії? Тому я й питаю хто ж таки поведе народ - ви (адже ви пишете що в вашій інтернетгрупі п'ять офіцерів і генерал), чи я (простий рядовий запасу)? А то виходить що ви "офіцери інтернету". Дитинство ніяк не закінчиться? Так образились на мене що аж з друзів видалили? Ну то й нехай.

Гість: UA-HMR

35.04.11, 13:06Відповідь на 1 від SOKILDNISTER

Теми цікаві. Але таке враження, що забавляються діти. Та й те як "грамотно", "без помилок" все вами пишеться вказує саме на це. Та хоча б ось: "НАРОД ХОЧЕ ВЕСТИ Бог".
То тільки-но хоче, чи вже веде?
"БАНДЕРА шлях до ВОЛІ нам покаже і ПРАВДУкозаків УНРухуУПА докаже"
– коли?
„У ВАС НА АВІ КУПА САТАНИНСЬКИХ зірок”
– що, серйозно? Тоді чому 5 червня 2010 року на найвищій вершині України Говерлі було встановлено прапор Європейського Союзу?
...
Може сильно образив словом "тріпатись" то вибачте.
Всього вам найкращого.

Гість: UA-HMR

45.04.11, 13:17Відповідь на 1 від SOKILDNISTER

Я ж не ображаюсь на "чоловіче нерозумний". Я просто радий що вас Бог нічим не обділив.
Хай щастить!

55.04.11, 21:49

СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ 1)МИ ВАС відключили від коментів тому що ВИ образили нас ! 2) ПЯТИКУТНА ЗІРКА Є символ сатани ми офіцери і священники УПА є вороги жидомасонів Москви + БРЮСЕЛЮ+ПЕКІНУ і тих хто створює ЄВРОСОЮЗ який є новітнім СОВІТСЬКИМ СОЮЗОМ проти Христа І християн ! 3)офіцерські звання нам та звання всім іншим учасникам УПА присвоює ТА ЩОМІСЯЦЯ ПІДТВЕРДЖУЄ ПОТІМ УГВР ці номерні рішення \накази є тайною та будуть оприлюдені після воскресіння героів УПА З Богом і становлення УНРеспубліки ! МИ +наш генерал впродовж років показали себе так що тут у нас 300друзів А ВИ ЯК НЕ ВИБАЧЕТЕСЬ ДО Благовіщення то наші друзі будуть повідомлені усі ЩО МИ Вас маєм як ЗАДОЛИЗАмасонів ЖИДОСОЮЗУ І З ТАКИМИ НЕ ДРУЖИМ принципово Молимось за таких нерозумних як ВИ ! Слава УКРАІНІ )))))

65.04.11, 21:50

ДИТИНСТВО ЦЕ ДОБРИЙ СТАН ДУШІ до якого прагнуть справжні християни і суть його полягає в тому що як не повірите яке діти то не увійдете в ХРИСТОВЕ ЦАРСТВО ! 5) МИ поважні люди про ДВОХ з яких ГОЛОДЮКА+ ФРЕІВА можна ЗНАТИ ВСІМ а три інші є в таіні бо так хоче БОГ ! ЦІ КОМЕНТИ МИ ЛИШАЄМ В НАС ! Коли Ви покаєтесь перед УПА тодіПОКИНЕТЕ наш чорний список ! ВСІ інші Ваші образи УПА\УГВР будуть СТЕРТІ бо у нас нема часу на балачки а все інше дивіться в блогах+ФІЛЬМАХ УПА ! Стяг жидви на ГОВЕРЛі буде знищено ! ПРОСТИ І СПАСИ Вас і таких як ВИ Боже! СЛАВА УКРАІНІ )))

75.04.11, 22:47

СВОІ ВИБАЧЕННЯ нам за нерозумні вислови проти УПА і нас МОЖЕТЕ ПЕРЕДАТИ через своіх друзів які є нашими друзями УПА і заодно вони поагітують НАС ЗА ВАС ! БО поки що ми маєм про ВАС негативну думку ! ПОБОЖНІ ЛЮДИ дивлячись на наш АВАТАР зразу втямлюють що БОГ з нами козаками УПА а діяти проти ХРИСТА І ХРИСТОВИХ ВОІНІВ для нормального патріота є безглуздям і ми сміємось над тими хто це пробує зробити МИ ПЕРЕМОЖЕМО ))) СЛАВА УКРАІНІ

Гість: UAiHMR

87.04.11, 13:16Відповідь на 7 від SOKILDNISTER

Давайте зразу домовимось, щоб не було у вас до мене надалі ніяких претензій.
Я не збираюсь через ваші блокування моїх коментарів (UA_HMR) знову реєструватись на i.ua для того щоб дати відповідь на ваші набори слів. Якщо буде видалено ці як і попередні, я створю на своїй сторінці блог із запитанням приблизно такого характеру "SOKILDNISTER - це нова секта в інтернеті?" і попрошу вас поспілкуватись зі мною там. Бо тут в нас ніяк не виходить, що схоже на боягузство. Що робитимуть так звані офіцери на полі реального бою, якщо ноги тремтять у віртуальному? Та тут і не бій? Просто розмова. То що ж за страх такий?
Я розумію, що ви блокуєте мене через те, що не знаєте що відповісти крім отого маразму про якісь "СВОІ ВИБАЧЕННЯ нам за нерозумні вислови (які саме?) проти УПА і нас".

97.04.11, 19:41Відповідь на 8 від Гість: UAiHMR

СЛУХАЙ ТИUAiHMR що має невідомо яке прізвище+місце проживання бо спочатку ти нам пишеш з БАРУ а зараз з Киіва ТОБІ ДАЄ ВІДПОВІДЬ ОСОБИСТО після рішення УГВР Борис ГОЛОДЮК явний генерал УГВР \УПА керівник чотирьох офіцерів УПА які почергово ведуть тут інтернет бій ! НАПИШИ відкритий лист своіх запитань до мене:ФРАНКІВСЬК вул Січових стрільців 25 газеті "ГАЛИЧИНА "І там ЧЕРЕЗ статтю яку вже недають 10літ Я відповім НЕ ВСЕ А ТЕ те що я зможу про УГВР І УПА + Я говорю лиш проте що сам вважаєю за необхідне говорити і не зі всіма а з тим з ким требаЦЕ ТАЙНИ УПА+ вимоги10 заповідейОУН прийнята 1929року нашими ГЕРОЯМИ серед яких БУВ мій дід МИКОЛА ! ВСІ ТВОІ ЗАЯВИ УГВР РОЗЦІНЕНІ ЯК ПРОВОКАЦІЯ на балачки !МИ не бажаєм з тобою ДРУЖИТИ+ ми за поміч Христа+протиЖИДСОЮЗУ+відчепись+станьКРАЩИМ

107.04.11, 20:03Відповідь на 8 від Гість: UAiHMR

ЗА брехню ПРОТИ УПА відповіш БОГУ +ВСЕ ЩО хоч ТВОРИ це буде рекламою для УПА боЛЮДИ ті які є більш ПОБОЖНІ ТА ПАТРІОТИЧНІ переконаються хто з нас більше за ХРИСТА і УКРАІНУ ! АЛЕ не ховайся за якісь дурні АБРЕВІАТУРИ з тобою як Бог дозволить що тижня в ЧЕТВЕР як доживу в проміжку від 18 до 20 години особисто ГОВОРИТИМУ я ГОЛОДЮК але ж ПРО ТЕ ЩО ВИЗНАЧИШ НЕ ТИ І НЕ МИ А УГВР Тож найперше ВИЯВИ САМ себеХТО ТИ і звідки так як є моя біографія+фото на цім сайті та в контакті і на фейсі\За 30 РОКІВ УЧАСТІ В ОУН мені слава Богу вірять ті що требаУПА а всім подобатись я не хочу бо як священник раджу про це почитати тобі всі послання АПОСТОЛА ПАВЛА ! А ТАКОЖ НАЙПЕРШЕ ВІДПОВІДАЙ на наші вітання :СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ +Слава Украіні ! ЩОБ наша розмова була на славу БОГА І УКРАІНИ а люди робили висновки

Додати коментар
Сторінки:
1
2
3
попередня
наступна