Гість: Vidanka

24.04.14 18:55

Йоооооооооооооооооооооооооооооооооожик, здрастуй! Здрастуй, Йоожка!

124.04.14, 19:05

привет а мы знакомы?

Гість: Vidanka

224.04.14, 19:11Відповідь на 1 від Йоожа

Я тут нікого ще не знаю... Мене просто якось образили просто так, не тут. І я перестала вірити людям. А тут буваю інколи. Я "невидимий голландець"))

У мене десь був твій номер моба. Якщо ти виберешся з друзями і рідними на блогівку, або просто так, до Києва, попередь мене. Зустрінемося і познайомимося. Але твої поради завжди були доречними. Я щаслива... Мене вже майже не боляче від вампірів сайту і життя))) Мені подобається рок-музика, націоналізм, мови, гітара, просто Небо, дощ, сніг. Ти хороший Йоожа!

324.04.14, 19:17Відповідь на 2 від Гість: Vidanka

где бы ты не находилась, есть люди "твои" и "не твои", для этого не обязательно удаляться с портала мне очень приятно заново познакомиться, но я здесь бываю реже чем раньше. у меня в реале достаточно впечатлений. бываю в Киеве редко, и если попаду на блоговку, то напишу, конечно

Гість: Vidanka

424.04.14, 19:31Відповідь на 3 від Йоожа

Неодмінно! Буда рада побачитися з тобою наживо

Я теж рідко тут буваю. Завантажила кілька подій, а що писати в блозі - не знаю )))

Хочеться розвеселити трохи людей. Наврядчи я на ті події піду - хочеться попрацювати.............і треба попрацювати, одним словом. Сподіваюся. що в тебе все добре.

Гість: Vidanka

524.04.14, 19:32Відповідь на 4 від Гість: Vidanka

А мені важко бути в соцмережах напередодні виборів. а бо під час війни. Справа не в своїх/чужих... Так мислить Джин. Це милення застаріле. Скоріше Бодров. "Были же люди!" ("Брат-2" ))))) Люди дуже змінилися. Скрізь... На Сході. на Півночі, Півдні, Інтернеті... Я боялася техніки, а зараз... Соромно зізнатися, але дуже люблю новинки і мобільність. Мене тішить молоде покоління. На диво, вони мене просто обожнюють))) І я з ними на одній хвилі щодо компів і мобів, тому різниці суттєвої не відчуваю. Я не заморочуюся новими враженнями. Просто зручно. А чесними бути скрізь завжди буде актуальним. У мене немає "своїх". Просто люди. Це так приємно мати справу з людьми... Це такі відчуття, ти ніби купаєшся в щасті, розумінні.

624.04.14, 21:30Відповідь на 5 від Гість: Vidanka

до выборов лучше купаться на специализированных порталах, например для тех кто вкусно готовит, или вышивает))) потому что здесь масса озабоченных но и это пройдет.
я к технике привык, но пользуюсь всего несколькими функциями, как и раньше. мне хватает)

Гість: Vidanka

724.04.14, 21:36Відповідь на 6 від Йоожа

я пытаюсь занять себя всякой работой, особенно бесконечной - это уборка моего дома))) готовить не умею, вышивать тожа....денег на гитару пока не имею. Вот нашла две работы, а третья - на птичьих правах, до 25 мая как-нибудь перекантуюсь))) реже буду сюда захаживать..........спасибо, что предупредил ещё раз

Гість: Vidanka

810.05.14, 19:55

Привіт, Йоожик!
Ти прости... Ти в мене зараз єдиний у друзях на цім порталі. Нічого поганого не думай. Я завжди тебе сприймала лише як друга.

Зустріла нещодавно одну чудачку з порталу. Залишився дивний осад......таке враження, що їй потрібно було лише знати, що "в мене нового", не більше. Потім на порталі з'явилися дивні публікації... Роблю висновки. А так все добре. Тримайся!