Профіль

Юрко123

Юрко123

Україна, Мангуш

    Гостьова книга

    Додати коментар

    122.10.12, 21:38

    Як до мене, то знаю чотири мови, і це при тому, що я - не філолог, а інженер. Звинувачувати ж людей у тому, що вони, на жаль, надто зросійщені, це те саме, що звинувачувати Вас у тому, що Ви не літаєте, як птах. Просто не було в українців держави, за винятком, по суті. кількох років. Чому так? А чому Ви -- не олігарх? Як і зараз нема повноцінної. Як до зникнення. то тут розсудить час. Що ж до ультра-патріотів, то це противага до російських нацистів. Що ж до Росії, то це -- багата нафтова країна, але з азійськими порядками. І російський народ - це фактично мовно ослов'янізовані фінно-угорські племена, в основу їхньої мови (російської), до речі, покладено київський письмовий варіант церковнослов'янської мови. В українців інший менталітет та інша структура економіки.

    Гість: Djhonni

    25.07.10, 21:03

    А почему патриоты и радетели национальных интересов не разговаривают у себя на родине, на родной и горячо любимой мове? Или мова - она только для устрашения русских, а украинцы на ней говорить не обязаны - тем более справжни патриоты?
    Мне стало ясно - украинских ультра-патриотов нужно в первую очередь просить переходить на ридну мову, тогда они двух слов связать не смогут. На этом сайте 80-90% сообщений на русском языке, и имперскую и безкультурную Россию клянут на чистом русском языке радетели украинськой мови, яка вот вот зникне.