26.11.16 21:43

шеф я вибачаюсь ви радіоаматор чи .ремонтник . .можем поспілкуватись в чаті .. е позевний .і радіостанція

126.11.16, 21:52

Ні, я скоріше ремонтник типу налагоджувач, і то від ситуації до ситуації(коли треба). Аматор образно бо високі результати з модемом все ж не просто так дались, сам інженер від провайдера здивувався як працює Інтернет. А ще з покійним другом колись зібрав радіоприставку до дротового телефону для сигналу в магнітолу щоб робити записи діалогів бо тоді ПК не було. Оце такий я аматор радіо. І ще колись залюбки без спец. приладів налаштовував радіоприймачі. По цій темі у мене нинче роботи мало.

226.11.16, 22:00

всеодно давайте спілкуватись я давно вас читаю ну там якісь замітки .я ремонтую аппаратуру . де що ламаю

326.11.16, 23:56Відповідь на 2 від garik134

"якісь замітки"

Шукайте в замітках спільне та й спілкуйтесь. Спілкування то здається і є знайти щось спільне чи поділитись однією справою.

427.11.16, 00:03Відповідь на 2 від garik134

Є в Києві магазин по радіокомплектуючим там можна заробляти бонуси на демонстрації придбаного через Ютуб. Купив мультиметр з розрахунку щоб по ремонтувати старий у якого заглючив ометр, тобто шукав оптимальний варіант, а як купив то знайшов схеми до ПК, і не хочеться поки лізти у мультиметр хоча на форумах наче зібравсь гурт підтримки де я відкрив теми. Ось думав зробити огляд придбаного мультиметру та все не зберусь духом. І виведу свій ролик в блог. Демонстрація у мене буде специфічна бо такі чи схожі там і без мене вже демонстрували. За це до речі дістану бонус 5% знижки, а 5% вже заробив за текстовий відгук.