Гостьова книга

Додати коментар

118.08.10, 13:07

Заздрю людаям які незважаючи ні на які перепони можуть дозволити собі здійснення своїх бажань. На наль моя м"якість не дозволяє мені наперекір всьому грюкнути кулаком по столі і витребувати відпустку тоді коли мені хочеться.

Гість: Sapiens

226.05.10, 14:13

Здравствуйте! Приглашаю Вас посетить мое сообщество ЮГЭН БУ СИН ГЕ, в котором будут обсуждаться вопросы философии, религии, эзотерике, а так же боевых искусств.
Буду рад общению с Вами на перечисленные темы.

315.10.08, 21:03

Ну і не втримаюся від невеличкого коментаря - я повністю поділяю твою думку стосовно правильного використання свого часу, можна сказати думаю слово в слово із тобою Дуже-дуже хотілося б у режимі реального часу вислухати розповідь про поїздку до Львова....

415.10.08, 21:00

Чемненько прошу пробачення за своє зникнення... На превеликий жаль, воно викликане об"єктивними причинами - у мого безнадійно хворого керівника раптово сталося осіннє загострення фімозу головного мозку, і він повністю від"єднав мене від інтернету
А відвоювати домашній комп"ютер у потвори, котра волею злого випадку є моїм братом, практично нереально. Сьогодні мені вдалося вибити трохи часу, і його необхідно використати на розміщення резюме))) Сподіваюся, що найближчим часом вдасться владнати дане питання, і ми з тобою обговоримо ті неймовірно цікаві теми, яких ти торкнувся у своїх повідомленнях, і багато інших, не менш цікавих!