Профіль

olem

olem

Україна, Львів

Гостьова книга

Додати коментар

Гість: OREST_UA

110.07.12, 10:15

Мої Вам вітання, земляче. Перегляньте будь ласка та прокоментуйте мої блоги. Дякую.

227.07.11, 16:50

Міноборони Російської Федерації має внести Володимира ЛИТВИНА у кадровий резерв Чорноморського флоту.
Пан ЛИТВИН робить все необхідне, щоб після звільнення з посади голови Верховної Ради України, його призначали на керівну посаду в Чорноморському флоті Російської Федерації. Тому і з’явилась ще одна заява спікера українського парламенту на підтримку російських окупантів, що знаходження в Україні Чорноморського флоту РФ не обмежує її суверенітет.
Нині, жоден свідомий політик чи державний діяч України не скаже, що присутність Чорноморського флоту Росії в Криму йде на користь нашій державі, який дійсно загрожує суверенітету України на всій своїй території та щороку приносить державі багатомільярдні збитки. Показово, що до такої думки нарешті прийшли й окремі представники нинішнєї влади, як

318.02.09, 17:58

Слава Україні.У репортажі http://video.i.ua/user/350245/17390/82852/?p=0#advA_advC_82852_318381 марксистський Фанатик хоче перевести питання "Якій Nації потрібно мати владу в Україні." в питання статусу "русского языка" в Україні.Бажаю Я щоб Вороги знаходились в трудових Таборах в одиночних камерах зі швейними машинами і довго жили і були здорові.Борюся Я за свободу слова.Якщо Вороги Української Держави будуть пробувати захопити владу в Україні не тілки користуючись свобоою слова і почнуть порушувати Громдяньський Лад в Україні захоплюючи Державні установи Пошти Вокзали їх можуть почати вгамовувати Українськи Nаціональні Ополченці з правом в Полонених брати трофєї майном.

420.01.09, 09:46

Чорноморський флот РФ має оплачувати комунальні послуги за максимальними тарифами, адже це стандартна світова практика, коли підрозділи іноземної військової бази сплачуть всі комунальні послуги у повному обсязі та без жодних пільгових режимів. За умови сплати Чорноморським флотом РФ комунальних послуг у повному обсязі стане можливим знизити тарифи для підрозділів Військово-морських сил України, шкіл, дитсадочків та лікарень Севастополя.
Тому заява керівника управління житлово-комунального господарства Севастополя Володимира ХИБУЧЕНКА, що Севастопольська державна адміністрація планує провести через міськраду рішення про збільшення комунальних платежів для так званих «інших» споживачів, що для ВМС України не є правомірною.